Werken bij

IVECO Schouten

Werken bij

IVECO Schouten heeft 11 vestigingen verspreid over Midden-Nederland. In een informele sfeer van een stabiel familiebedrijf werken we elke dag met zo’n 350 collega’s aan een mooi product voor een tevreden klant. Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional willen wij onze klanten laten rijden in betrouwbare bedrijfswagens en tegen zo laag mogelijke kosten.

Persoonlijke ontwikkeling en opleiding stimuleren we altijd. Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf op technisch gebied maximaal te ontwikkelen in dé motortechnieken van de toekomst. Je krijgt daarbij coaching van collega’s met ervaring en je opleiding wordt door IVECO Schouten vergoed. Kortom; mogelijkheden genoeg om carrière te maken.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO voor motorvoertuigen en daarmee gegarandeerd goed. Naast een goed salaris vullen we graag aan met een gezond stukje fruit op het werk en lekkere koffie.

Interesse

Wil jij het team van IVECO Schouten komen versterken en jezelf ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Bekijk dan onze openstaande vacatures via onderstaande button.

Bekijk de vacatures

 

Laat je gegevens achter

Wil je liever even telefonisch contact? Vul dan jouw gegevens in via onderstaand formulier en wij bellen je z.s.m. terug!

  • Wij gaan te allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Je kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.