IVECO

Daily

HMF Light & Sound

7-tons IVECO Daily voor HMF Sound & Light22 december 2021

Onlangs heeft HMF Sound & Light uit Den Hout deze prachtige IVECO Daily 70C21HA8/P met gesloten laadbak in ontvangst genomen. Deze 7-tons Daily is uitgerust met een 210 pk / 470 Nm sterke 3.0 liter dieselmotor, dit is de krachtigste motor uit het leveringsprogramma van de Daily.

De nieuwe IVECO Daily is van alle gemakken voorzien en ook de cityBOX  gesloten laadbak is volledig naar klantwens opgebouwd. Zo is deze aan de binnenzijde voorzien van betonplex betimmering, LED-binnenverlichting, speciale rolstops op de laadklep en LED-werklampen welke naar achteren gericht zijn t.b.v. laden en lossen in het donker.

IVECO Schouten Etten-Leur wil Ferry Caron en Rudi van Damme nogmaals bedanken voor de opdracht en wenst ze vele veilige kilometers toe!

HMF Sound & Light

Het bedrijf uit Den Hout is gespecialiseerd in het verzorgen van de complete technische productie voor zakelijke evenementen en festivals. Voor elke toepassing hebben ze de mensen en de middelen om uw evenement tot een succes te maken. Van klein tot groot, samen zorgen ze voor een geslaagd evenement! Kijk voor meer informatie op: hmfsoundandlight.nl.

IVECO Daily voor HMF Sound & Light