Milieu Service Nederland wil Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen. Hier sluit een elektrisch wagenpark natuurlijk goed bij aan.

-

Milieu Service Nederland

Eerste E-Ducato aflevering door IVECO Schouten voor Milieu Service Nederland13 januari 2022

Op de valreep van 2021 heeft IVECO Schouten Utrecht een Fiat E-Ducato afgeleverd bij Milieu Service Nederland. Met deze elektrische bakwagen, breidt Milieu Service Nederland haar elektrische wagenpark verder uit.

Milieu Service Nederland is een ambitieus familiebedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Milieu Service Groep. Milieu Service Nederland werd opgericht in de jaren ’80, toen het gebruik van computers en printers, zowel op het werk als thuis, zorgde voor een sterke toename van papiergebruik. Voor de eerste klanten vernietigde het bedrijf papier en vertrouwelijke documenten. Later kwamen er ook voor andere afvalstromen strenge milieuvoorschriften en nam het afval scheiden een vlucht. Milieu Service Nederland sprong hierop in en groeide uit tot een bekend, landelijk, allround bedrijf in de afvalbranche. Milieu Service Nederland wil Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen. Hier sluit een elektrisch wagenpark natuurlijk goed bij aan.

De E-Ducato is de elektrische versie van Europa’s best verkochte grote bestelauto. Met zijn grote elektrische bereik stelt de Fiat E-Ducato meteen een nieuwe norm in zijn klasse. Om het energieverbruik te optimaliseren, is de topsnelheid begrensd op 100 km per uur. Nog belangrijker is dat met de komst van de nieuwe elektrische aandrijflijn de traditioneel sterke punten van de Ducato volledig intact zijn gebleven: met een laadvolume van 10 tot 17 m3 en een nuttig laadvermogen van 1100 tot 1950 kg loopt ook de nieuwe E-Ducato voorop in zijn klasse.

IVECO Schouten wenst Milieu Service Nederland veel veilige en milieuvriendelijke kilometers toe!