Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Over IVECO Schouten

Als familiebedrijf timmert IVECO Schouten al meer dan een halve eeuw aan de weg. Ooit begonnen met sleutelen aan vrachtwagens in een schuurtje in Almkerk heeft oprichter Izak Schouten het fundament gelegd voor een prachtig bedrijf. Zijn vrouw Adrie bediende jarenlang de pomp en hield de boekhouding bij. In 1973 werd het bedrijf officieel Fiat bedrijfswagendealer, wat in 1982 als IVECO op de kaart gezet werd. Toen ook zoon Fred Schouten in 1995 het bedrijf kwam versterken bestond de directie uit drie personen en kreeg IVECO Schouten vleugels. Met twaalf vestigingen door heel Nederland is IVECO Schouten een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken in de branche.

Als geen ander weten wij bij IVECO Schouten hoe belangrijk onderhoud en service is voor uw bedrijfswagens. Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional willen wij onze klanten laten rijden in betrouwbare bedrijfswagens en tegen zo laag mogelijke kosten. Hoe dan? Door inzet van hoogwaardige materialen en deskundige monteurs waarmee we u als klant en partner kunnen ontzorgen en ondersteunen.

IVECO Schouten biedt een totaalconcept van sales, aftersales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifiek technische oplossingen. Als uw partner voor duurzaam transport adviseren wij u zo goed mogelijk op het gebied van toekomstbestendige transportoplossingen. Zo zijn wij bijzonder trots op onze alternatieve brandstoffen CNG & LNG waarmee wij u duurzaam vooruit kunnen helpen en bieden wij een 24/7 service waarmee we optimale uptime garanderen. Doordat we over een groot dealernetwerk beschikken verspreid over Midden-Nederland hebben we heel wat kennis in huis en zijn we dichterbij dan u denkt!

Wij zorgen dat u verder komt!

Missie
Als geen ander weet IVECO Schouten al meer dan 50 jaar hoe belangrijk onderhoud en service is voor uw wagenpark. Wij willen onze klanten laten rijden in duurzame en betrouwbare bedrijfswagens tegen zo laag mogelijke kosten. Wij zorgen dat u verder komt.

Visie
We spelen in op de verschillende behoeftes binnen de bedrijfswagensector. We laten klanten rijden in milieuvriendelijke transportoplossingen en nemen werk uit handen rondom gebruik en beheer van uw wagenpark.

Strategie
Door onze deskundige medewerkers kunnen we u als klant en partner ontzorgen en ondersteunen. Met een 24-uurs service, klantvriendelijke instelling en groot enthousiasme staan wij borg voor een maximale uptime van uw wagenpark.

We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk, waardoor we dichterbij zijn dan u denkt!

Ontwikkelingen in vestigingen

1993: vestiging in Utrecht -2001 opening nieuw pand
1999: vestiging in Tilburg
2000: vestiging in Tiel
2005: vestiging in Ridderkerk
2007: vestiging in Spijkenisse
2011: vestiging in Alblasserdam -2020 opening nieuw pand
2013: vestiging in Veghel
2014: vestigingen in Amsterdam, Doetinchem & Nijmegen
2020: vestigingen in Etten-Leur & Kapelle

Organisatiestructuur

IVECO Schouten bestaat uit 11 vestigingen, waarbij zowel sales en after-sales activiteiten worden verricht. Daarnaast is er een hoofdkantoor waar centrale activiteiten plaatsvinden. De organisatiestructuur is er op gericht om zoveel mogelijk verantwoordelijkheden op zo laag mogelijk niveau in de organisatie te leggen. De activiteiten die echter door een centrale aanpak effectiever en efficiënter zijn worden op ons hoofdkantoor in Giessen uitgevoerd. Op deze manier bestaat er een perfecte balans tussen lokale en centrale activiteiten.

Sub-dealer netwerk

IVECO Schouten heeft een subdealer netwerk, waartoe de volgende dealerbedrijven behoren: