Schouten Camperservice

Camperservice

Schouten Camperservice is onderdeel van IVECO Schouten. Schouten is officieel sales- en after-salesdealer van de merken Fiat Professional en IVECO. Met 11 locaties verspreid over Midden-Nederland is er altijd een Schouten Camperservice-locatie bij u in de buurt.

 

camper service schoutenSchouten Camperservice biedt onderhoud en reparatie aan alle merken en modellen campers, ongeacht het bouwjaar of het type camperopbouw. Onze werkplaatsen zijn ruim opgezet waardoor er voor elk model en elk type camper voldoende ruimte is. We beschikken op elke locatie over het juiste materiaal en gereedschap om zowel de onder- als de bovenbouw van uw camper van het juiste onderhoud te voorzien.

 

Wat Schouten Camper Service voor u kan betekenen

Met 11 locaties biedt Schouten Camper Service altijd een locatie voor reparatie bij u in de buurt. Al deze werkplaatsen zijn officieel dealer van Fiat Professional en IVECO. Alle werkzaamheden zijn conform de garantievoorwaarden. U ontvangt altijd ruim van tevoren reparatieadvies met daarbij een prijsopgave.

Wij zijn ISO 9001 & 14001 gecertificeerd en wij werken met hoge kwaliteit in service en altijd met oog voor het milieu. Er werken louter geschoolde en gekwalificeerde technische specialisten aan uw voertuig.

Gratis organizer bij onderhoud aan uw camper

gratis_organizer_schouten_camper_service

Breng uw camper bij ons langs voor een APK en/of onderhoudsbeurt, en zorg dat uw camper weer in topconditie is! Wij lopen gratis uw camper na met de “kom uit de stalling”-check, tijdens deze check controleren wij voor u o.a. de gasinstallatie, het motorolieniveau en de vloeistoffen van uw camper. Daarnaast ontvangt u gratis een handige organizer voor in uw camper!

Deze opvouwbare organizer voor in de camper is voorzien van twee compartimenten met bodemplaten en een mesh zijvak in elk compartiment, enorm handig om bijvoorbeeld uw boeken en tijdschriften in te bewaren. Gebruikt u de organizer niet? Dan kunt u hem opvouwen en is hij slechts 32 x 26 x 5 cm groot. Uitgevouwen beschikt u over een opbergruimte van 32 x 26 x 50 cm.

Fiat Camper Care

Voor Fiat campers is er Fiat Camper Care. Met deze all-in onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, komt u nooit voor verrassingen te staan.

  • Uitgevoerd door onze deskundige Fiat-monteurs
  • Voor een vast en scherp tarief
  • Zonder verrassingen achteraf
Tarieven

 

10% korting voor leden van de Nederlandse Kampeerauto Club

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) is met ruim 33.000 leden de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expertplatform voor alle camperbezitters in Nederland en Europa. Naast het behartigen van de belangen van camperaars biedt het NKC een gevarieerd reisaanbod, verzekeringen, een juridische helpdesk en brengt het negen maal per jaar een magazine uit. Schouten Camper Service biedt de leden van de NKC 10% korting op arbeid! Geef aan dat u NKC-lid bent bij het maken van een afspraak.

U kunt een afspraak maken door 088 114 8000 te bellen of via onderstaand formulier een onderhoudsaanvraag in te dienen: dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Werkplaatsafspraak

  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.