IVECO Schouten

Onderhoud & Service

Maak direct een afspraak

Onderhoud & Service

Topservice voor uw bedrijfswagens

Wij staan garant voor de hele IVECO en Fiat Professional bedrijfswagenlijn. Hierdoor kunnen wij u het totale assortiment leveren van een lichte bestelauto met 500 kg laadvermogen tot zwaar transport van 250 ton. De zorg van uw bedrijfswagen wordt alleen aan goed opgeleide technici toevertrouwd. Onze flexibele instelling en groot enthousiasme staan borg voor een minimale tijdsbeslag van uw reparatie.

Direct een afspraak maken

 

Reparatie en Onderhoudscontracten

Onze reparatie- en onderhoudscontracten geven u de zekerheid over de onderhoudskosten van uw nieuwe bedrijfswagen. Deze contracten kunnen op maat voor uw transportbehoefte geformuleerd worden.

 

Schade herstel

Bij schade dragen wij zorg voor de schade expertise, eventueel vervangend vervoer en schade-afhandeling volgens de rapportage.

CNG Tankkeuringen

IVECO & Fiat Professional dealer Schouten is specialist in bedrijfswagens en vrachtwagens met aardgas als brandstof. CNG (gecomprimeerd aardgas) wordt voornamelijk ingezet als brandstof voor kleinere bestelwagens en huisvuilwagens. LNG (vloeibaar aardgas) wordt voornamelijk gebruikt voor trekker-opleggercombinaties.

De ontwikkeling van aardgas in de transportsector heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Dit is onder andere het gevolg van het toenemend aantal CNG en LNG-tankstations in Nederland. Schouten en dochteronderneming Rolande hebben in de ontwikkeling van de gasvoertuigen en de tankstations een grote bijdrage geleverd. Jarenlange kennis en ervaring is dus in huis om deze voertuigen en componenten kundig te inspecteren en onderhouden.

U kunt telefonisch een afspraak plannen, of via onderstaand formulier een aanvraag indienen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

IVECO onderhoud & service

ELEMENTS
ELEMENTS is een van de belangrijkste services binnen het wereldwijde aanbod van IVECO’s after sales diensten. Er is een perfecte synergie tussen service, onderdelen en netwerk beschikbaar, zodat uw voertuig altijd in perfecte staat blijft.

De voordelen van het gebruik van ELEMENTS pakketten:

  • Grote beschikbaarheid van voertuigen dankzij de volledige toepassing van het onderhoudsschema zoals opgesteld door IVECO en efficiëntere reparatieprocedures
  • Onderhoud en reparaties van hoge kwaliteit met gebruikmaking van originele vervangingsonderdelen binnen het gespecialiseerde reparatienetwerk van IVECO
  • Hogere restwaarde voor de klant, ter bescherming van zijn investering
  • Heldere, duidelijk omschreven kosten, gelijkmatig verdeeld over de tijd. Vereenvoudigd budgetmanagement
  • Minder administratieve handelingen

Service
IVECO biedt een uitgebreide reeks aan services die u helpen om uw voertuig altijd op de weg te houden en het gebruik hiervan over zijn gehele levensduur te optimaliseren.

TCO2 Live
Dit is meer dan een commercieel voorstel; het is een belofte: wij staan u terzijde bij uw streven naar TCO verbetering. Ontdek hier de exclusieve services in het kader van het TCO2 Live programma.

Uptime garantie
Ter garantie van de betrouwbaarheid van onze trucks en servicenetwerk-excellentie biedt IVECO de gloednieuwe Up-time Garantie formule.

Met de Up-time Garantie wordt de IVECO S-WAY, wanneer hij als gevolg van technische problemen buiten bedrijf raakt, gerepareerd binnen 24 uur vanaf de aankomst in een IVECO Truck Station (tijd als vastgesteld door het IVECO Customer Center).

IVECO Truck Station
Truck Stations zijn de IVECO servicepunten die de meest optimale service en ondersteuning voor zware voertuigen bieden.

Fiat Professional onderhoud & service

Fiat Professional biedt u producten en diensten aan om optimaal voor uw auto te zorgen met onderhoud en werkzaamheden uitgevoerd bij erkende dealers en werkplaatsen in Europa, door hoog gekwalificeerde en gespecialiseerde monteurs en met gebruik van originele onderdelen.

De onderdelen van uw Fiat Professional zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden.

Daarom is er voor voertuigmodel/-versie een geprogrammeerd onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden. Naleving van de aanwijzingen van het geprogrammeerd onderhoudsschema betekent het optimaliseren van de prestaties en het brandstofverbruik van uw voertuig. We adviseren u het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles door uw dealer uit te laten voeren.

Schouten Camper Service

De medewerkers van Schouten Camper Service staan graag voor u klaar. Of we u nu kunnen helpen met het uitvoeren van onderhoud, reparatie of (APK-) keuring van uw camper: In onze ruim opgezette werkplaatsen is er voldoende ruimte voor elk camper. Ongeacht het merk, model, bouwjaar of het type opbouw.

Als officieel after-salesdealer van Fiat Professional en IVECO bedrijfswagens kunnen we de meest recente systeemupdates en modificaties uitvoeren. Zit er nog Fiat Professional/IVECO garantie op uw camper? Alle door Schouten Camper Service uitgevoerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zullen worden uitgevoerd conform de garantievoorwaarden. Meer informatie over onze camper service vindt u hier.

Afspraak maken voor onderhoud en service

  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.