IVECO T-WAY

IVECO T-WAY: DRIVE THE NEW WAY

De IVECO T-WAY is het voertuig dat u zoekt voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw eisen te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Met de legendarische robuustheid van het chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies.

Met de HI-TRACTION, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan men erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen.

IVECO T-WAY

De IVECO T-WAY tilt de ervaring van de bestuurder aan boord naar een nieuw niveau met de nieuwe cabine die naar hun wensen werd ontworpen. Hij integreert de meest geavanceerde functies van het nieuwe IVECO WAY-gamma om een uiterst comfortabele en veilige omgeving te bieden. De geavanceerde connectiviteit introduceert een reeks diensten die zijn ontwikkeld om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken en de bedrijfstijd van het voertuig te maximaliseren.

De betrouwbaarste en productiefste zware truck in een bouwomgeving, de IVECO T-WAY is werkelijk niet te stoppen en is opgewassen tegen de meest extreme uitdagingen.

IVECO T-WAY nieuw functioneel ontwerp

NIEUW FUNCTIONEEL DESIGN

De cabine is volledig opnieuw ontworpen, met de focus op het ondersteunen van de chauffeurs bij hun dagelijkse werkzaamheden door middel van een verbeterd zicht, bescherming tegen stof en vuil en nog veel meer. Het nieuwe design vergemakkelijkt eveneens het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden, doordat het eenvoudiger is om losse componenten te vervangen. De layout van het chassis is volledig herzien, om het werk voor opbouwfabrikanten te vereenvoudigen.

MOTOREN IVECO T-WAY

De IVECO T-WAY biedt een ruime keuze aan Euro VI-dieselmotoren voor alle toepassingen. Er is een CURSOR 9 dieselmotor beschikbaar met een vermogen van 340 of 360 pk. Daarnaast is een CURSOR 13 te leveren met een vermogen van 410, 450 of 510 pk!

HI-TRONIX VERSNELLINGSBAK MET OFF-ROAD FUNCTIES

Met de geautomatiseerde HI-TRONIX-versnellingsbak met 12 en 16 versnellingen profiteert u van een groot aantal functies, zoals de schommelmodus, off-road-modus, kruipmodus en 4 achteruitversnellingen om zelfs de zwaarste off-road omstandigheden met gemak aan te kunnen.

VERBETERING VAN DE REMPRESTATIES EN DE VEILIGHEID

De nieuwe architectuur van het EBS-systeem, gecombineerd met schijfremmen op alle wielen, zorgen voor drastisch verbeterde prestaties, veiligheid voor de bestuurder, het voertuig en medeweggebruikers.

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.