IVECO S-WAY

Natural Power

IVECO S-WAY NP: DE NATUURLIJKE WEG

Uitgerust met de meest beproefde aardgasmotoren op de markt is de nieuwe IVECO S-WAY NP de onbetwiste duurzaamheidskampioen voor langeafstandstransport.

De IVECO S-WAY Natural Power rijdt op de meest milieuvriendelijke brandstof die op dit moment voor vrachtwagens voorhanden is. Daarmee levert hij een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de luchtkwaliteit en de strijd tegen klimaatverandering. Daarnaast maakt zijn maximale geluidsemissie van nog geen 71 dB(A) in de Silent-modus hem ideaal voor nachtelijke leveringen.

De IVECO S-WAY Natural Power is de eerste aardgastruck op de markt die specifiek is ontworpen voor internationaal transport: met een actieradius tot maar liefst 1.600 km geeft hij alle anderen het nakijken.

NO2: Hij stoot tot wel 90% minder stikstofdioxide (NO₂) en 99% minder fijnstof uit ten opzichte van zijn diesel tegenhanger. Ook stoot de IVECO S-WAY NP tot wel 95% minder koolstofdioxide (CO₂) uit wanneer hij rijdt op biomethaan.
IVECO S-WAY brochure

Uw thuis weg van huis

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en slimme technologie, is de IVECO S-WAY NP een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en lage TCO (Total Cost of Ownership).

DESKUNDIGE ONDERSTEUNING VAN DE PIONIER IN AARDGASTECHNIEK

IVECO introduceerde al meer dan twintig jaar geleden zijn eerste aardgastrucks. Sindsdien heeft het een omvangrijk netwerk opgebouwd van IVECO-servicepunten gespecialiseerd in LNG- en CNG-technologie, verspreid over heel Europa.

OP MAAT GEMAAKT VOOR ELKE TOEPASSING

IVECO S-WAY NP: BAKWAGENS OP AARDGAS

IVECO S-WAY Natural Power-bakwagens met enkele of dubbele achteras zijn de ideale oplossing voor duurzame stedelijke en regionale distributie: met zijn milieuvriendelijke en stille motoren is hij welkom in de milieuzones die steeds meer grote steden instellen om de luchtkwaliteit in de stadscentra te verbeteren.

 

 

TANKINHOUD OP MAAT: EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR ELKE MISSIE

De IVECO S-WAY Natural Power biedt een grote keuze aan tanks van verschillende omvang, vorm en soort die kunnen worden gecombineerd tot een oplossing die optimaal aansluit bij wat u nodig heeft. Voor het samenstellen van de meest geschikte oplossing kunt u kiezen uit: tanks aan de rechterzijde, tanks aan de linkerzijde, tanks achter de cabine & tanks op het chassis.

DE GROOTSTE ACTIERADIUS IN ZIJN KLASSE

Voor standaardtrekkers heeft u voor de LNG-tanks de keuze uit vier verschillende formaten, afhankelijk van de ruimte die u op het chassis nodig heeft:
Actieradius IVECO S-WAY

IVECO S-WAY NP: DRIVE THE CHANGE. BE UNSTOPPABLE.

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op
  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. U kunt hierover meer lezen in ons privacybeleid.
  • Deze website wordt beveiligd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.