Mobiliteit zonder uitstoot

Fiat E-Ducato

Fiat E-Ducato

  • Prijs vanaf € 51900

Fiat E-Ducato: mobiliteit zonder uitstoot

Met zijn grote elektrische bereik stelt de Fiat E-Ducato meteen een nieuwe norm in zijn klasse. Ook op andere gebieden loopt hij voorop: op basis van de telemetriegegevens van de vierduizend voertuigen die in het vooronderzoek een jaar lang gevolgd zijn, is zorgvuldig bepaald welke modelconfiguraties het meest profiteren van een elektrische aandrijflijn. Dit heeft geresulteerd in een modelaanbod van meer dan 80 elektrische bestelwagens, chassisversies en minibussen die stuk voor stuk de betrouwbaarheid en veelzijdigheid bieden waarmee de Ducato zich al veertig jaar lang onderscheidt.

Fiat E-Ducato: vanaf € 51.900,-

De vanafprijs voor de E-Ducato is € 51.900,- (ex BTW). Dit is de prijs van een Chassis Cabine L2H1 en de gesloten bestel L2H1. De volledige prijslijst met technische specificaties vindt u hier:

Prijslijst

Energie naar keuze

Elk bedrijf werkt anders en iedere ondernemer heeft zijn eigen behoeftes. Daarom biedt de nieuwe E-Ducato vier verschillende mogelijkheden voor het opladen van het accupakket.

De smart-charge-aansluiting is geschikt voor zowel AC-laden (wisselstroom) als DC-laden (gelijkstroom). Bij AC-laden hebt u de keuze uit drie verschillende laadpuntvermogens: 7 kW, 11 kW en 22 kW. Aan een laadpaal met een vermogen van 22 kW kan in ongeveer een uur tijd genoeg stroom voor zo’n 100 kilometer actieradius worden bijgeladen. Indien nodig is ook DC-snelladen met een vermogen van 50 kW mogelijk. In dat geval duurt het bijladen van een actieradius van 100 kilometer niet langer dan 30 minuten.

Fiat E-Ducato elektrische bedrijfswagen opladen

Accupakket op maat

‘Fit for mission’ vormde voor Fiat Professional de leidraad bij het ontwikkelen van de accupakketten voor de E-Ducato. Hieruit zijn twee accu-configuraties voortgekomen: een pakket bestaande uit drie modules met een capaciteit van 47 kWh en een actieradius van 220 kilometer, en een pakket van vijf modules met een capaciteit van 79 kWh en een actieradius van 360 kilometer. Het concept met verschillende parallel geschakelde modules biedt als grote voordeel dat bij uitval van een module verder rijden gewoon mogelijk is. Zo bent u ervan verzekerd dat u in dat geval uw zaak draaiende kunt houden.

Actieradius tot 360 km

Fiat Professional wil zijn bijdrage leveren aan een schoner milieu. Maar dan wel met oplossingen die minstens even efficiënt zijn als de conventionele oplossingen van nu. We zien het als onze taak u in staat te stellen voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen in de markt met duurzame voertuigen die een bijdrage leveren aan een schonere wereld.

Met een koppel van 280 Nm staat de 90 kW-elektromotor van de nieuwe, volledig elektrische Ducato garant voor indrukwekkende prestaties. Om het energieverbruik te optimaliseren, is de topsnelheid daarbij begrensd op 100 km/h. Nog belangrijker is dat met de komst van de nieuwe elektrische aandrijflijn de traditioneel sterke punten van de Ducato volledig intact zijn gebleven: met een laadvolume van 10 tot 17 m3 en een nuttig laadvermogen van 1100 tot 1950 kg loopt ook de nieuwe E-Ducato voorop in zijn klasse.

Brochure Fiat E-Ducato

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.