FIAT DUCATO

Fiat Ducato chassis-cabine

  • Prijs vanaf € 24450

FIAT DUCATO CHASSIS-CABINE: MORE THAN WORK

Bedrijven moeten tegenwoordig meer dan ooit op de kosten letten als ze de resultaten willen verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun dienstverlening. Met de Fiat Ducato chassis-cabine met enkele of dubbele cabine, het platformchassis met cabine en de chassisschutbordversie bent u verzekerd van optimale efficiëntie, maximale flexibiliteit en hoge laadvermogens tegen bedrijfskosten die tot de laagste op de markt behoren.

VOOR ELK TYPE OPBOUW

Voor ondernemers die maatwerk verlangen én dat zelf ook aan hun klanten willen leveren, biedt Fiat Professional de Ducato aan in diverse chassisversies. Deze zijn voorzien van speciale montagepunten op het chassis die het plaatsen van vrijwel elk type opbouw uitzonderlijk eenvoudig maken.

U hebt de keuze uit vijf verschillende wielbasisvarianten van 3.000 tot 4.300 mm en GVW-versies van 3.3 tot 4.25 ton, zodat u altijd een voertuig kunt laten bouwen dat exact aan uw eisen voldoet. Hoe specifiek uw inzetdoel ook is.

Fiat Ducato dubbel-cabine open laadbak

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK

Of u nu meer plaats nodig hebt voor een grotere werkploeg of juist een langere laadbak wilt, met de Fiat Ducato chassis-cabine kan het allemaal. En zelfs allebei tegelijk als het moet: de versie met dubbele cabine is verkrijgbaar in verschillende GVW-varianten met een wielbasis van 3450 of 4035 mm. De cabine ervan biedt standaard zes zitplaatsen, maar u kunt ook kiezen voor een bijrijdersbank voorin, zodat er plaats is voor zeven personen. In de rugleuning van de middelste zitplaats van die bijrijdersbank bevindt zich een handig uitklaptafeltje.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

In nauwe samenwerking met gespecialiseerde carrosseriebouwers en opbouwleveranciers heeft Fiat Professional gedurende vele tientallen jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van de bouw van voertuigen voor de meest uiteenlopende en specifieke toepassingen.

Ambulances, autotransporters, foodtrucks, bergingsvoertuigen: u kunt het zo gek niet bedenken of de Ducato biedt er een solide basis voor.

Fiat Ducato chassis-cabine automaat

FIAT DUCATO CHASSIS-CABINE MET AUTOMAAT

De geheel nieuwe ontwikkelde 9-traps automatische transmissie biedt niet alleen meer rijcomfort, maar verhoogt ook de rijveiligheid: hij biedt de bestuurder de mogelijkheid zich volledig op het verkeer te concentreren zonder voortdurend een hand van het stuur te hoeven nemen om een andere versnelling in te schakelen.

Met de schakelaar in het dashboard kan de bestuurder de schakelkarakteristiek bovendien aan de rijomstandigheden aanpassen. Hij heeft daarbij de keuze uit drie beschikbare rijmodussen:

  • Normal: dat een optimale balans biedt tussen prestaties en zuinigheid
  • ECO: voor maximale brandstofbesparing
  • Power: voor rijden met maximale belading of in heuvelachtig gebied of de bergen

 

Download-fiat-ducato-chassis-cabine-brochure

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.