Fiat Ducato

Fiat Ducato bestelwagen

  • Prijs vanaf € 18550

FIAT DUCATO BESTELWAGEN: MORE THAN WORK

Dag in dag uit wordt de wereld draaiend gehouden door mensen die niet bang zijn om hun handen vuil te maken. Die zich laten leiden door traditie, maar zich ook laten inspireren door innovatie. Voor die mensen heeft Fiat Professional de Ducato verder geperfectioneerd. Zodat ze nog efficiënter kunnen werken. En elke dag opnieuw het vakwerk kunnen leveren, zoals ze dat van oudsher doen.

MORE THAN TECHNOLOGY: HET JUISTE GEREEDSCHAP

Geen bedrijf kan nog om de moderne technologie en de voordelen die deze te bieden heeft heen. Daarom biedt de Fiat Ducato de nieuwste infotainmentsystemen die uw dagelijkse werk makkelijker en efficiënter maken.

Zo is er een Uconnect-systeem met 5-inch kleurentouchscreen, dat naar keuze kan worden uitgebreid met een DAB-ontvanger voor digitale radio. In plaats daarvan kun u ook kiezen voor een variant met 7-inch scherm en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Het hierin geïntegreerde navigatiesysteem biedt de mogelijkheid om de afmetingen en het gewicht van het voertuig in te voeren, zodat smalle straten, te lage viaducten en bruggen met een gewichtsbeperking worden vermeden. Met slimme oplossingen voor onder andere het opbergen van documenten en het aansluiten van eigen elektronica biedt het cabine-interieur ook verder al het gebruiksgemak om uw werkdag zo efficiënt mogelijk te benutten.

Fiat Ducato bestelwagen Apple Carplay

MORE THAN POWER: DE KRACHT OM VOORUIT TE KOMEN

Voor elke Fiat Ducato is er een motor die perfect aansluit op wat u nodig hebt. Ongeacht waar, waarvoor en onder welke omstandigheden u uw voertuig wilt inzetten. Het aanbod bestaat uit een viertal duurzame, betrouwbare en soepele 2.3 MultiJet-motoren die uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Ze zijn standaard uitgerust met een geavanceerd SCR-uitlaatsysteem, waardoor ze stuk voor stuk voldoen aan de strenge Euro 6d TEMP emissienormen. Daarnaast maken ze gebruik van een turbocompressor met variabele geometrie, die niet alleen voor soepel oppakken bij lage toerentallen zorgt, maar ook het brandstofverbruik verder beperkt. Voor het vermogensniveau heeft u de keuze uit 120, 140, 160 en 180 pk.

NATURAL POWER

Voor wie maximaal wil besparen en ongehinderd door milieuzones die in steeds meer gemeentes worden ingevoerd zijn werk wil doen, is de Ducato ook verkrijgbaar met de milieuvriendelijke Natural Power-motor op aardgas (CNG). Anders dan bij een dieselmotor is de roetuitstoot hiervan nihil, terwijl de NOx-emissie tot 20% lager is. Ook de geluidsemissie is aanzienlijk geringer. De vijf onder de vloer geplaatste aardgascilinders met een gezamenlijke inhoud van 220 liter (vulgewicht 36 kg) zijn goed voor een actieradius van ca. 400 kilometer. Daarna schakelt de motor automatisch over op benzine.

FIAT DUCATO BESTELWAGEN MET AUTOMAAT

De geheel nieuwe ontwikkelde 9-traps automatische transmissie biedt niet alleen meer rijcomfort, maar verhoogt ook de rijveiligheid: hij biedt de bestuurder de mogelijkheid zich volledig op het verkeer te concentreren zonder voortdurend een hand van het stuur te hoeven nemen om een andere versnelling in te schakelen.

Met de schakelaar in het dashboard kan de bestuurder de schakelkarakteristiek bovendien aan de rijomstandigheden aanpassen. Hij heeft daarbij de keuze uit drie beschikbare rijmodussen:

  • Normal: dat een optimale balans biedt tussen prestaties en zuinigheid
  • ECO: voor maximale brandstofbesparing
  • Power: voor rijden met maximale belading of in heuvelachtig gebied of de bergen

Fiat Ducato bestelwagen automaat

MORE THAN SPACE: RUIMTE OM TE GROEIEN

Dankzij het enorme aantal configuratiemogelijkheden is er altijd een Ducato waarvan het laadvermogen, laadvolume en voertuiggewicht optimaal aansluiten op uw wensen. U heeft de keuze uit drie wielbasisvarianten, een GVW van 2.800 tot 4.250 kg, vier verschillende voertuiglengtes, drie dakhoogtes en een laadvermogen oplopend van 905 tot 2.205 kg. Vrijwel alle modelvarianten zijn ook met dubbele cabine verkrijgbaar.

De laadruimte van de Fiat Ducato bestelwagen is ontworpen om goederen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te vervoeren. Zo lopen de achterdeuren door tot aan het dak en kunnen ze tot maximaal 270° worden geopend voor een onbelemmerde toegang tot de laadruimte. De extra lage laadvloer vergemakkelijkt het in- en uitladen van zware goederen.

 

Download-fiat-ducato-goederenvervoer-brochure

  • Marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren
  • Energiezuinige en stille voertuigen
  • Weinig onderhoud door topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail van uw aanvraag
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.