Recent afgeleverd

Met trots afgeleverd

Onze klanten waarderen ons met een 8.6
 • IVECO Daily afgeleverd aan Nederlandse Recycling Company B.V.

  De Nederlandse Recycling Company heeft bij IVECO Schouten Spijkenisse gekozen voor een nieuwe IVECO Daily met een Weijer Bak. Deze IVECO Daily 35c16 is recent afgeleverd, heeft 160 pk en een GVW van 3.500 kg.
  Lees meer
 • Compacte IVECO Daily voor Addy Duifhuizen Marktkramenverhuur

  IVECO Schouten vestiging Spijkenisse heeft recent een nieuwe IVECO Daily afgeleverd aan Addy Duifhuizen Marktkramenverhuur uit Oud-Beijerland. Deze compacte IVECO Daily heeft een wielbasis van slechts drie meter, waarmee hij bijzonder wendbaar is!
  Lees meer
 • Rietbergen Hoveniers kiest opnieuw voor een IVECO Daily

  Na een Daily bestelwagen te mogen leveren, was het nu tijd voor een IVECO Daily chassis-cabine bij Rietbergen Hoveniers uit Amstelveen. Deze Daily met dubbele cabine is voorzien van een oersterke 3.0 liter dieselmotor met 180 pk. Voor het comfort van de bestuurder(s) is er gekozen voor de 8-traps Hi-Matic automaat. De laadbak en opbergkist zijn opgebouwd door Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg in Nijkerk.
  Lees meer
 • 7-tons IVECO Daily voor HMF Sound & Light

  Onlangs heeft HMF Sound & Light uit Den Hout deze prachtige IVECO Daily 70C21HA8/P met gesloten laadbak in ontvangst genomen. Deze 7-tons Daily is uitgerust met een 210 pk / 470 Nm sterke 3.0 liter dieselmotor, dit is de krachtigste motor uit het leveringsprogramma van de Daily.
  Lees meer
 • Meerlanden neemt twee Daily’s op CNG in gebruik

  IVECO Schouten vestiging Amsterdam heeft onlangs weer twee prachtexemplaren mogen afleveren aan Meerlanden. De IVECO Daily Blue Power dubbel-cabine is de perfecte bedrijfswagen, door bijvoorbeeld het ijzersterke ladderchassis. Deze Daily's zijn voorzien van de sterke en uiterste duurzame 3.0 liter motor op CNG (Compressed Natural Gas). In combinatie met de 8-traps Hi-Matic automaat is het natural gas een genot om in te rijden.
  Lees meer
 • IVECO Daily voor Koks Bouw & Interieur

  IVECO Schouten vestiging Tilburg heeft een nieuwe IVECO Daily 50C18 afgeleverd aan Koks Bouw & Interieur uit Alphen (Noord-Brabant). Deze Daily chassis-cabine is uitgerust met een open laadbak, handige RVS opbergkist en een laadkraan. De HIAB T-CLX 029-3 autolaadkraan heeft een draagvermogen van 2,6 ton/meter.
  Lees meer
 • IVECO Daily bakwagen voor Kuperus Autoverhuur

  IVECO Schouten vestiging Utrecht mocht onlangs weer een IVECO Daily bakwagen afleveren aan onze trouwe klant Kuperus Autoverhuur. Het bedrijf uit Hilversum is al ruim veertig jaar klant bij IVECO!
  Lees meer
 • Petit Pain neemt eerste IVECO Daily in gebruik

  IVECO Schouten vestiging Spijkenisse heeft recent een nieuwe IVECO Daily 35S16 Hi-Matic afgeleverd aan Petit Pain uit Rotterdam. Deze Daily bestelwagen is uitgerust met een 160 pk sterke 2.3 liter dieselmotor en schakelt middels de gerenommeerde Hi-Matic 8-traps automatische versnellingsbak.
  Lees meer
 • IVECO S-WAY nummer twee voor Van de Scheur Logistiek uit Vianen

  Transportbedrijf Van de Scheur Logistiek heeft recent een nieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen. Deze nieuwe bakwagen met 330 pk 9-liter motor en dagcabine zal door het transportbedrijf uit Vianen onder andere worden ingezet voor distributiewerkzaamheden en home delivery. Deze bakwagen is de tweede IVECO in het wagenpark van Van de Scheur Logistiek, eerder dit jaar werd een IVECO S-WAY trekker in gebruik genomen.
  Lees meer
 • Tol Coating neemt IVECO Daily BE-trekker in gebruik

  Of we snel een BE-trekker kunnen leveren, in de gewenste kleur én met dakspoiler? Uiteraard! Zie hier het resultaat voor Tol Coating. Deze IVECO Daily met het sterke 4-tons chassis, 3.0 liter motor, Hi-Matic automaat en maar liefst 180 pk. Mede door het ladderchassis is de IVECO bij uitstek het ideale voertuig om als BE-trekker te fungeren.
  Lees meer