Nieuwe & gebruikte voertuigen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk alle voorraad

Kwaliteit & Duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in het ondernemingsbeleid van IVECO Schouten. Dit uitdragen hoort bij onze dagelijkse gang van zaken. Bovendien zijn we de trotse bezitter van de certificaten: NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN-ISO 14001:2015.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen laten wij jaarlijks ons kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsystemen extern beoordelen conform de strenge eisen van ISO 9001 en ISO14001. Deze normen zijn vastgesteld en gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO). We leggen de lat graag erg hoog voor onszelf.

Kwaliteitsmanagement
ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. De gehele IVECO Schouten organisatie is er op ingericht om 24 uur per dag en 7 dagen per week de hoogste services te kunnen verlenen aan klanten. De hoofddoelstelling van IVECO Schouten is om het niveau van alle verleende services continu te verbeteren en te streven naar perfectie. Het belang van de klant staat hierbij altijd voorop.

Milieubeleid
ISO 14001 is de internationale standaard voor milieumanagementsystemen. IVECO Schouten streeft in haar beleid naar het minimaliseren van de volgende milieueffecten:
1. Het verspillen van energie, grond- of hulpstoffen;
2. Het vervuilen van de omgeving door het niet goed en veilig opslaan van afval;
3. Het vervuilen van bodem, water en lucht door lekken en morsen van stoffen, vloeistoffen en / of gassen en het uitstoten van de emissie van voertuigen;
4. Het veroorzaken van hinder naar de omgeving in de vorm van trilling, geluid of verlichting.

Producten & Diensten
De aarde zo gebruiken dat de toekomstige generaties er ook nog plezier aan kunnen hebben, daar streven wij naar. IVECO Schouten doet dit door producten en diensten aan te bieden die anticiperen op nieuwe normen inzake veiligheid en milieu. Met voortdurende aandacht voor innovatie is IVECO sinds 1996 Europese marktleider voor bedrijfsvoertuigen op aardgas.

Van bestelwagen tot zware truck van 40 ton, IVECO Schouten is uw partner voor duurzaam transport.

 

Duurzaamheid & IVECO

Wij van IVECO Schouten hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. De aarde zo gebruiken dat de toekomstige generaties er ook nog plezier aan kunnen hebben, daar streven wij naar. IVECO doet dit door producten en diensten aan te bieden die anticiperen op nieuwe normen inzake veiligheid en milieu. Dankzij de voortdurende aandacht die IVECO besteed aan innovatie, is IVECO sinds lang marktleider op het gebied van aardgas voertuigen en alternatieve aandrijflijnen.

Zuinigheid én ecologie in één
Met een CO2 uitstoot die vele malen lager ligt dan dieselvrachtwagens is de nieuwe IVECO S-WAY een revolutie in de transportwereld. Voor het eerst verbetert een gasvrachtwagen zowel duurzaamheid als ROI. Vermogen, brandstofautonomie en rijcomfort worden gecombineerd met minder lawaai en lagere CO2-emissies voor een perfecte rijervaring over lange afstanden.

Duurzaam voor uw bedrijf
De kracht van de natuur is klaar om de markt te bestormen

Deze prestaties zijn het resultaat van een combinatie van de volgende factoren:

  • een verbetering tot 15% in brandstofverbruik versus vergelijkbare dieselvrachtwagens;
  • aardgas is goedkoper dan diesel in de meeste Europese landen;
  • helemaal geen gebruik van diesel;
  • onderhoudsvrij en AdBlue-vrij nabehandelingssysteem;
  • deze besparing kan nog verder worden verbeterd met nieuwe IVECO-exclusieve Fuel Consultancy Services

Voor onze planeet
Met de Natural Power lijn van IVECO gaan economie en ecologie hand in hand.

De Stralis NP 460 was de eerste gasvrachtwagen die vermogen, brandstofautonomie, rijcomfort en duurzaamheid combineert volgens internationale vrachtnormen, en die milieubewuste transportprofessionals een dubbele kans biedt. De nieuwe IVECO S-WAY NP verhoogt deze duurzaamheid nog verder:

• geluid verlagen en emissies verminderen
• en CO2 verminderen; door CO2-emissies met bijna 95% te reduceren dankzij gecomprimeerde of vloeibare biomethaan helpt de nieuwe IVECO S-WAY de ecologische voetafdruk van de transportsector te verkleinen