IVECO Daily nu met gratis automaat

IVECO Daily nu met gratis automaat

IVECO Daily Met gratis automaat

IVECO Daily gratis Hi-Matic automaat

Kies nu voor de robuuste IVECO Daily bestelwagen of chassis-cabine en krijg de Hi-Matic automaat t.w.v. € 2.500,- gratis! De Hi-Matic 8-traps automatische versnellingsbak zorgt voor een ideale acceleratie, laag brandstofverbruik en het hoogste rijcomfort.

Wat uw missie ook is, met de Daily klaart u de klus efficiënt. U heeft de keuze uit twee zeer zuinige motoren die zijn geoptimaliseerd voor topprestaties bij elke opdracht: de 2.3 liter motor met een vermogen van 116 tot 156 pk en de 3.0 liter motor, aangeboden in 3 verschillende vermogens van 160 tot 207 pk en een koppel tot 470 Nm. De 3.0 liter motor is ook verkrijgbaar als CNG-versie.

IVECO Daily Hi-Matic: ongeëvenaard rijplezier

De exclusieve 8-traps automatische transmissie is verkrijgbaar voor het gehele modelaanbod van de IVECO Daily. Hij staat garant voor optimaal rijcomfort, maar hij verhoogt ook de veiligheid, aangezien de multifunctionele, ergonomische schakelpook u in staat stelt uw aandacht beter op het verkeer en de rijomstandigheden gericht te houden. Deze innovatieve transmissie beschermt bovendien de motor en de aandrijflijn tegen overbelasting, wat niet alleen de betrouwbaarheid en toch al lange levensduur van de Daily ten goede komt, maar ook zijn onderhoudsbehoefte verlaagt.

Voor ondernemers die hun bedrijf een boost willen geven met absolute topprestaties is er de Daily Hi-Matic met 3,0-liter F1C-motor die een vermogen van 210pk en een koppel van 470 Nm levert. Samen met een record-GVW van 7 ton maakt dat de Daily Hi-Matic tot de ideale oplossing voor de meest veeleisende gebruiksdoelen.

IVECO Daily met gratis automaat

Hi-Matic 8-traps transmissie

Laag brandstofverbruik
Optimaal rijcomfort
Maximaal ingaand koppel van 470 Nm
Gratis offerte

Offerte aanvragen?

Wat mag u van ons verwachten:

  • Vul uw gegevens in en klik op de knop "Offerte aanvragen"
  • U ontvangt een bevestigingse-mail met uw offerte
  • Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wij helpen u 24 uur per dag!

Welkom bij IVECO Schouten waar de koffie altijd voor u klaar staat.
Wij zorgen dat u verder komt! Neem gerust contact met ons op.

Actievoorwaarden

Enkel van toepassing op nieuwe te bestellen IVECO Daily's. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.